Webdesign Zaanstad

Website of webshop laten maken in WordPress 

Wil je een nieuwe website laten maken? Of is je huidige website toe aan een frisse uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Website laten maken

Website ontwerp

Samen met jou bespreken we het ontwerp van de website. We luisteren naar jouw wensen, doelstellingen en behoeften en vertalen deze naar een eerste ontwerp.

De testfase

We testen je website grondig bij elke nieuwe stap in ontwikkelproces. We gebruiken Windows en Apple besturingssystemen en testen op verschillende apparaten en browsers. Zo weet jij dat jouw website altijd naar behoren werkt.

Monitoren en analyseren

Je wil natuurlijk weten hoe jouw website presteert. We zorgen dat de prestaties van jouw website worden gemonitord met Google Analytics. Zo kunnen we meten hoeveel mensen jouw website bezoeken en wat deze mensen op je website doen.

Laat een website maken

De Zaanse Webdesigners

Waarom een nieuwe website laten maken?

Elke dag worden er online nieuwe applicaties, browsers en (WordPress) plugins geïntroduceerd. Ook de wensen en behoeften van internetgebruikers veranderen voortdurend.

Het is daarom verstandig om iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe website te laten bouwen. Doe je dit niet, dan wordt je website langzaam, foutgevoelig en onveilig. Dat zorgt voor irritatie bij bezoekers, waardoor ze je pagina snel weer verlaten. En dat kan het succes van je bedrijf flink in de weg staan.

DigiCrea helpt je graag uit de brand met het bouwen van een professionele website!

0 M
Views per dag in ons netwerk
0 %
Uptime op onze servers
0 +
klanten hebben al een website van ons

Webwinkel laten bouwen

Wij bouwen webshops in WordPress en Woocommerce

Feedback van de klant

Wij luisteren graag naar de klant om hun wensen digitaal tot uiting te brengen. De juiste doelgroep aanspreken met een webshop is de kracht van DigiCrea.

Statistieken

Meten is weten! Met de producten van Google Analytics en Hotjar kunnen we perfect meten hoe de webshop gebruikt wordt door de klanten.

Jouw wensen

Naast het luisteren van jouw klanten, luisteren we natuurlijk ook naar jouw wensen voor de webwinkel. Ook het gebruikt van het dashboard gedeelte is naar wens aan te passen.

Lancering demo

We starten met de lancering van de demo die we samen met jou gaan testen. Bij het testen zijn alle veranderingen nog mogelijk.

Webshop laten maken

Wil jij een professionele webshop laten maken? Ons team van enthousiaste experts helpen jou graag verder!

Onze Digitale Creaties

Ons team ontwikkeld een grote diversiteit aan websites en webwinkels

Nieuwe voetbalnieuws website
Voetbalinzaanstad.nl

Voetbalnieuws uit Zaanstad

Website voor een sportclub
FCZaanstreek.nl

Zaanse voetbalvereniging

Nieuwe site voor transportbedrijf
Transportje.nl

Transport door heel Nederland

Schmink website vernieuwd
Ponsigrime.nl

Schminken op hoog niveau

Website onderhoud nodig?

Een website heeft tijdig onderhoud nodig. Zonder onderhoud wordt een website langzaam en onveilig. Daardoor zal je website ook lager scoren in de zoekmachines. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Of heb je een andere vraag of opmerking? We zitten voor je klaar. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via dit formulier.