SMM Social Media service

Geef je social media kanalen een Booster!

Onze social media experts helpen je graag verder om jouw product, dienst of merk aan het grote publiek te tonen. Wij gebruiken Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube en WhatsApp om publiek te bereiken voor onze klanten.

why us Waarom adverteren?

Adverteren op social media is een absolute must!

Het is niet gek dat veel organisaties social media gebruiken als promotiemiddel om hun doelgroep te bereiken. Adverteren via sociale media is door de jaren heen echter een ingewikkeld proces geworden.

Maar geen zorgen – onze specialisten hebben digitaal bloed. Wij kijken samen met jou welke social media kanalen je het beste in kunt zetten en hoe jij je optimaal gebruik kunt maken van je advertentiebudget.

0 M
tiktok views
0 K+
Campagnes per jaar
0 +
Kanalen in beheer
Onze diensten

Social Media Marketing is niet meer weg te denken.

Branding

Maak jouw merk, product of dienst bekend bij een groter publiek en profiteer van al het moois van Social Media te bieden heeft.

Informatie

Houd jouw doelgroep op de hoogte van promoties, nieuwe producten en interessante informatie over het product.

Verkoop

Met betaalde advertenties kan je producten en diensten verkopen, mits je dit op een klantgerichte wijze aanpakt.

features Eenmalig campagnes

Door iedereen gezien worden!

Wij kijken samen met jou welke social media kanalen je het beste in kunt zetten en hoe jij je optimaal gebruik kunt maken van je advertentiebudget.

Prijzen

Kies voor je eigen budget

Naast eenmalige campagnes is het ook mogelijk om voor een abonnement te kiezen. Met een  abonnement verzorgen we dat je altijd onder de aandacht bent.

Starter
€250
Maandelijks
Topper
€500
Maandelijks
The best
€1000
Maandelijks

Kies jij ook voor groei?

In een korte tijd kunnen wij zorgen dat er resultaat bereikt wordt. Naast een strategisch plan en adverteren op de juiste kanalen voor het juiste budget, helpen wij je ook graag bij de verbetering van jouw kanalen.