Jouw project is bij ons in goede handen

DigiCrea biedt een scala aan diensten. Wij zijn creatief en maken online en offline creaties. Van WordPress websites tot het ontwerpen van een flyer of poster.

Meer dan 100 bedrijven hebben DigiCrea al gevonden

Wat wij doen?

Wij doen aan grafische vormgeving, website & webshop ontwikkeling, social media marketing en we geven je graag strategisch advies om online meer of beter te scoren.

Grafisch ontwerpen

Bij DigiCrea staat heldere communicatie voorop. Jouw klant of doelgroep moet direct begrijpen wat jij bedoelt of kan betekenen. Onze creativiteit is oneindig!

Website laten bouwen

DigiCrea ontwerpt en bouwt WordPress websites. We doen dit zelf en besteden niets uit. Dat is namelijk sneller, beter betaalbaar en met onze eigen creativiteit!

Social Media & Ads

Social Media is niet meer weg te denken als het gaat om online marketing. DigiCrea maakt campagnes gericht op de juiste doelgroep.

WordPress website of webshop laten maken.

Website laten maken met WordPress? Professioneel en vakkundig? Heb je een verouderde website? Of presteert je webshop slecht op internet? Wellicht ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een passende website laten maken? DigiCrea helpt je graag verder om het beste resultaat te bereiken!

Grafische vormgeving is de basis

De basis van ons werk is grafische vormgeving. Zowel een website moet goed vormgegeven worden en bestaat voor een groot deel uit afbeeldingen zoals een logo, foto’s en illustraties, maar ook een flyer of advertentie in de krant moet grafisch en lithografisch goed in elkaar zitten. DigiCrea heeft de juiste creativiteit en ervaring in het grafische vak om jou te helpen bij al je grafische vragen.

Online marketing

Online marketing is de verzamelnaam voor reclametechnieken die je kunt gebruiken om jouw bedrijf online te promoten. 
Het doel van online marketing is om jouw producten of diensten te verkopen door internetgebruikers te beïnvloeden. Dat kan via allerlei kanalen en in allerlei vormen. Het vinden van de juiste mix hangt sterk af van het doel van jouw bedrijf en de bedrijfstak waar jij je in bevindt.

Ons laatste werk

Dagelijks maken wij nieuwe logo’s, huisstijlen, en werken we aan de ontwikkeling van websites, webshops en posten we in diverse social media kanalen berichten voor onze klanten.

Reclame uitingen

Van billboard tot flyers

Website voor een sportclub

Voetbalverenigingen

Voetbalclub websites

Nieuwe site voor transportbedrijf

Custom WordPress

Website ontwerpen

Met trots werken we met...

de mooiste bedrijven om tot een goed resultaat te komen voor jouw project.

WordPress

Met WordPress bouwen we de mooiste websites en zorgen dat de website de juiste functies heeft.

Google

Dagelijks gebruiken we diverse producten van Google om onze klanten op juiste wijze te kunnen helpen.

Meta

Onder Meta vallen o.a. Facebook, Instagram en Whatsapp. Op alle drie de netwerken adverteren we voor onze klanten.

Adobe

Wij zijn meesters in de software van Adobe, DigiCrea heeft de juiste certificaten behaald voor o.a. Photoshop en Illustrator.

Ben je er klaar voor om contact met ons op te nemen?

Wij zitten dagelijks voor je klaar om je van dienst te zijn!